In ultimii ani, Cristina Stamate s-a luptat cu bolile! Marea vedeta a teatrului de revista a trecut printr-o interventie pe cord extrem de dificila, care a pus-o la pat o perioada! “ A urcat pe scena mai putin de atunci, fiindca nu mai putea sa suporte stresul, iar medicii i-au spus clar ca orice efort depus ar putea sa aibe consecinte grave asupra organismului”, au povestit apropiatii actritei pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Problemele cardiace ale Cristinei Stamate nu s-au oprit dupa operatia de acum doi ani, din contra, ele s-au accentuat in timp, mai mult, artista a fost nevoita sa isi puna si stenturi, pentru ca sangele sa ii circule asa cum trebuie! “Mereu spunea ca inima a tradat-o! Incet, incet, parea ca nu mai poate fi capabila de nimic, spectacolele deveneau o povara, desi ii placea la nebunie sa vina in fata publicului si sa ii faca pe oameni sa rada cu pofta, asa cum o facea ea”, au zis prietenii.

Pe de alta parte, faptul ca in 2017, in special din primavara, Cristina Stamate s-a retras de tot si a evitat sa se mai dea ochii cu lumea, ar fi avut, spun oameni din lumea artistica, o cauza si mai grava!

“Cristina devenise o singuratica si nu mai isi dorea compania nimanui! Refuza orice intalnire si nici nu mai accepta vizite! Se pare ca totul i s-ar fi tras atunci de la ultimele analize pe care ea si le-ar fi facut, iar doctorii i-ar fi zis ca avea cancer.

Nu stim cat de adevarat sau nu este totul, insa din acel moment, Stamate a noastra ar fi cazut intr-o depresie  si nu si-ar mai fi dorit sa lupte pentru viata ei! Urmarile se stiu, in cateva luni, a facut si un accident vascular cerebral, apoi, a refuzat treptat sa mai traiasca”, au dezvaluit apropiatii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si