Tragedia a avut loc in Statele Unite. Alani Murrieta, in varsta de 20 de ani, a contactat un virus gripal, iar la cateva ore dupa ce medicii i-au pus diagnosticul, femeia a murit.

Familia tinerei este in stare de soc si cauta raspunsuri pentru a afla ce s-a intamplat, de fapt, cu proaspata mamica. Potrivit apropiatilor, Alani a plecat de la munca mai repede, anuntand ca nu se simte bine.

In doar cateva ore, simptomele sale s-au inrautatit, iar sora sa a dus-o la spital, unde a fost diagnosticata cu gripa. Medicii i-au administrat un tratamentul necesar si i-au spus ca poate merge acasa. Insa, starea sa ed sanatate a continuat sa se deterioreze, avand dificultati in a respira.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In urma unor investigatii amanuntite, medicii au descoperit ca Alani avea pneumonie. Interventiile ulteriorare acestui diagnostic au fost, insa, facute prea tarziu.

„Nu as fi crezut niciodata ca vom trai o astfel de tragedie. Alani a fost o fiica minunata si o mama perfecta.

Cei doi baietei, unul de sase luni, iar celalalt de doi ani, erau cele mai de pret comori ale sale. Incercam sa ne pastram forta pentru cei mici”, a declarat mama tinerei.

Sursa foto: Mirror.co.uk
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si