Pana la urma un om cu suflet s-a miluit de ea, a luat-o si a dus-o la orfelinat. Nici prin cap nu ii trecea fetei ca avea sa ajunga cetatean al SUA cu acte in regula. Sotii Chuck si Kim Walker aveau un baiat, adoptasera o fetita in anii 2000 si au decis sa mai faca o adoptie. Asa au aflat de povestea fetei din China, abandonata intr-o cutie de pantofi si au plecat sa faca demersurile necesare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Intr-un final au reusit sa finalizeze procesul si au plecat cu McKenzie acasa. Odata intrati in locuinta lor, micuta s-a dus glont la ceasul din hol si a inceput sa imite sunetele scoase de acesta. Asa au aflat ca fata are un talent muzical extraordinar si au inceput sa i-l dezvolte.

Acum, McKenzie este un star in devenire si reuseste sa uimeasca, ori de cate ori participa la vreun concurs muzical si are castigate si numeroase premii in acest sens.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si