Incidentul a avut loc miercuri la o biserica din municipiul Tecuci unde se desfasura slujba de Sf. Nicolae când un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, la un moment dat a intrat in incinta lacasului de cult si a inceput sa ameninte cu un cutit preotii si participantii la slujba religioasa, potrivit unui comunicat transmis joi de purtatorul de cuvânt al IJJ Galati, Catalin Badin.

Unul dintre enoriasi a apelat numarul unic

112, iar dispeceratul Politiei a directionat un echipaj al Jandarmeriei la biserica.

Ajunsi la fata locului, jandarmii l-au identificat, in zona altarului, pe barbatul in cauza pe care l-au condus afara din biserica, iar in urma efectuarii controlului corporal preventiv asupra acestuia a fost gasit un cutit cu lungimea de 25 cm.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Barbatul, in vârsta de 62 ani, domiciliat in Tecuci, nu a vrut sa declare nimic referitor la cele petrecute si motivul pentru care purta cutitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Politiei Municipiului Tecuci unde i-au intocmit actele de sesizare pentru savârsirea infractiunii de port ilegal de cutit, cercetarile fiind continuate de catre politisti.

Totodata, a fost solicitata prezenta unei ambulante care l-a condus pe barbat la Spitalul de Psihiatrie Galati, pentru evaluare medicala de specialitate.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si