"ESTE PRIMUL SCANER 3D DIN ROMANIA, ARE IN FIECARE STALP cate 5 camere, sunt 17 stalpi, 120 de camera, toate iti fac poza simultan iar la fnal iti pot da o ministatueta cu tine"

Pe principiul "daca seful nu vrea, las' ca-mi fac singur statuie", un astfel de cadou de sarbatori cu siguranta nu va trece neobservat in fata superiorilor ierahici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Angajati care mi-au spus ca de mult timp imi doream ca seful meu sa-mi faca o statuie, nu mi-a facut o statuie dar imi fac singur si vin si i-o pun pe masa. Si chiar s-a intamplat! Chiar s-a intamplat, da!

"chiar una din companii, dupa ce un angajat si-a facut scanarea si printul, a venit si a facut pentru toata compania".

Vremurile pozelor 2D sunt, deja, la final.

Noua tehnologie 3D promite sa capteze emotia si reactiile umane mult mai fidel decat o simpla fotografie.

In nici 10 secunde, scanarea este gata. Produsul final dureaza insa cateva zile. Ideea printarii 3D le apartine unor tineri entuziasti din Capitala, pasionati de tehnologia de ultima generatie.

"Am tot cochetat cu ideea de a ne lansa intr-o nisa putin mai industriala. Am studiat foarte mult domenul medical de 3d printing unde s-au facut progrese foarte mari, am mers impreuna cu ei la diverse targuri international dar pana la urma ne-am gandit sa facem ceva adresat publicului larg".

Desi au intrat abia de 2 luni pe piata, Ovidiu impreuna cu asociatul sau abia mai fac fata cererilor. Iar unele dintre ele sunt indeite.

Marimile statuetelor sunt intre 10 si 23 de centimetri, iar preturile lor incep de la 130 de euro. Expresia sefului cand isi vede angajatul pe un piedestal este, insa... nepretuita!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si