Caz socant la o unitate de invatamant din localitatea bacauana Sascut. Parintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de politie ca fiul sau a fost abuzat de trei colegi cu doi ani mai mare decat acesta. 

Copilul de 12 ani ar fi fost obligat sa faca lucruri indecente  cu cei trei baieti de 14 ani. Ulterior, victima a intrat la cursuri, insa fara a avea curaj sa spuna profesorilor ceea ce i s-a intamplat, chiar daca, la fel ca si agresorii sai, au lipsit de la primele ore de curs.

Abia cand a ajuns acasa, copilul a povestit tatalui sau abuzul la care a fost supus.

”In urma sesizarii facuta de catre tatal minorului, s-a deschis dosar penal... in acest caz, sunt cercetati trei minori din comuna Sascut”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Anchetatorii au dispus la Serviciul de Medicina Legala Bacau expertizarea celor trei copii de 14 ani pentru a se stabili daca au avut discernamant atunci cand l-ar fi abuzat pe baiatul de 12 ani.

Totodata, politistii au sesizat in acest caz si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, avand in vedere gravitatea faptei.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si