Madalina Petrean a cucerit in 2012, cand avea doar 15 ani, tilul de Miss Arad, apoi a urcat pe scena celui mai important eveniment de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, purtand creatiile caselor de moda Catalin Botezatu, Mihai Albu si Desire Me.

Acolo, Madalina a fost incoronata cu titlul de Miss F Catwalk, pentru ca, ulterior, sa fie solicitata pentru prezentari de moda in Austria si Italia.

Partticipanta la show-ul „Supermodels”, de la Kanal D, Madalina se gandeste si la o alta cariera.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Studenta la facultatea de Stiinte politice din cadrul Universtitatii din Bucuresti, Madalina a bifat si un stagiu de practica la Camera Deputatilor, marturisind, la un moment dat, ca viseaza sa devina parlamentar. Pana atunci, Madalina face senzatie cu pictorialele sexy datorita carora si-a castigat mii de admiratori pe site-urile de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si