In cartea publicata in anul 2016, jurnalista Ioana Mandache a dezvaluit ce profesie are Bogdan, sotul realizatoarei de la Antena 3. Conform lui Mandache, Bogdan Grecu este militar de profesie, iar in prezent activeaza in lumea afacerilor, el detinand propria firma.

„Pe sotul sau, Bogdan, l-a cunoscut in clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o intalnire a doua suflete ce alcatuiesc un intreg şi care sunt impreuna de peste 20 de ani.

in acea perioada, el lucra ca ofiter in armata, iar in momentul de fata se ocupa de afaceri, avand o firma proprie”, se precizeaza in cartea „Povesti de dragoste ale vedelor”, semnata de Ioana Mandache.

Mai mult, Mandache facea public faptul ca lui Bogdan Grecu ii plac sporturile extreme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Se pare ca relatia dintre Dana si Bogdan s-a racit de mai multa vreme. De altfel, pe contul sau de Facebook, el are poze cu o alta femeie in ipostaze mai tandre, semn ca si-a refacut viata.

"Cand visurile noastre devin realitate dupa atatia ani. A meritat asteptarea”, a scris Ioana in dreptul imaginii! Reactia iubitei lui Bogdan Grecu vine dupa ce realizatoarea tv a anuntat in direct la tv ca a divortat de sotul ei.

Sursa: vip24.ro, libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si