Romanul are un fizic de invidiat si cu siguranta va frange multe inimi cu aparitia sa din film, el fiind primul luptator de SuperKombat roman ce va avea rol principal intr-o productie de categorie A de la Hollywood.

Florian a postat pe retelele de socializare imagini din timpul filmarilor si s-a aratat foarte mandru ca a reusit sa obtina acest rol. "De astazi este oficial. Sunt foarte fericit si bucuros sa va anunt ca voi juca rolul fiului lui Ivan Drago in Creed 2. Este o onoare uriasa pentru mine sa joc intr-o asemenea productie. Nici nu pot sa va descriu sentimentele in cuvinte in acest moment. Va promit ca o sa muncesc pe branci ca sa fac acest film memorabil. Ii multumesc enorm si lui Eduard Irimia si Academiei Superkombat pentru ca au facut ca acest vis sa devina realitate. Le multumesc parintilor si fratelui meu de acasa. Fara ei acest lucru nu era posibil. Totul este posibil daca crezi in tine si muncesti mult pentru asta", a scris el pe reteaua de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Chiar si Stallone l-a felicitat si este incantat de talentul de care a dat dovada romanul. "Felicitari lui Florian "Big Nasty" Munteanu pentru ca a obtinut rolul fiului lui Ivan Drago. 27 de ani, 1.93 metri inaltime si 111 kilograme de talent", a scris Stallone pe Instagram. 

Sursa Foto: Facebook si Instagram


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si