Diana Merisan locuia impreuna cu sotul si fetita lor intr-un bloc din Buzau, in acelasi imobil ca si parintii ei. Aseara, dupa ora 22:00, fata a fost gasita intr-una dintre camere, in stare de lesin si au sunat la serviciul de urgenta, 112. O ambulanta a preluata pe fata si a dus-o la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau. Din pacate, la 22:45, tanara a facut un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitata, in ciuda eforturilor disperate ale medicilor.

Apropiatii tinerei spune ca ea suferea de o depresie puternica, lucru ce ar fi impins-o la suicid. Se pare ca depresia a fost cea care a facut-o pe Diana sa nu mai tina cont de faptul ca are o fetita de numai un an acasa. Ea a mai avut o tentativa de suicid si in 2013, dar atunci, medicii au reusit sa ii salveze viata.

Fata a ingerat voluntar un pumn de medicamente pentru afectiuni cardiace, medicamente ce le-au fost prescrise probabil parintilor ei, amandoi pensionati pe caz de boala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Retelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleante pentru Diana. "Dumnezeu sa te odihneasca in pace, duduto. Te voi iubi vesnic", este mesajul postat de sotul ei alaturi de care a postat si o fotografie cu tanara.

Politia a deschis o ancheta pentru a putea stabili imprejurarile care au determinat-o pe Diana Merisan sa recurga la acest gest extrem. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si