Au divortat acum 17 ani, dar si acum umbla prin tribunale si au relatii foarte tensionate!

Marius Dragomir a divortat de Nadia, iar cei doi copii ai cuplului au ramas in grija mamei lor. Artistul platea doar 50 de lei pensie alimentara, iar fosta sotie l-a chemat in instanta, cerand majorarea acestei sume.

Judecatoria Brasov i-a dat castig de cauza Nadiei Maftei, ex-Dragomir, anunta jurnalistii de la cancan.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

“Admite acţiunea civilă formulată de reclamanta Maftei Nadia- Claudia în contradictoriu cu pârâtul Dragomir Marius- Gelu, şi în consecinţă:

Obligă pârâtul să plătească copilului devenit major D.D.E. cu titlu de pensie de întreţinere, suma de 208 lei lunar până la terminarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani, pensie de întreţinere ce se indexează de drept, trimestrial, în funcţie de rata inflaţiei.

Majorează pensia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului în favoarea minorei D.S.K.A. de la suma de 50 lei lunar la suma de 208 lei lunar, până la majoratul copilului sau noi dispoziţii ale instanţei de judecată, pensie de întreţinere ce se indexează de drept, trimestrial, în funcţie de rata inflaţiei”, se arata in decizia magistratilor de la Brasov.

In trecut, Nadia povestea ca a gresit casatorindu-se cu Marius Dragomir.

“Eram un copil prost, am greşit că m-am măritat cu el. A doua zi după ce ne-am cunoscut, m-a cerut de nevastă, iar eu am acceptat. Mi-a promis că mergem în Germania, că va fi bine, iar eu am fost impresionată. Au fost multe violenţe în timpul căsniciei noastre, în special verbale, era un om violent. M-a chemat pe terasă şi m-a certat după ce am dansat cu un prieten de familie, un bărbat care era prieten cu părinţii mei şi care mă ştia de când eram mică. A făcut scandal şi mi-a reproşat că am ieşit din cuvântul lui(...) Există şi martori. Eram la piscină şi m-a băgat cu capul la fund şi m-a ţinut acolo, nu voia să mă mai lase să ies. L-am zgâriat ca să scap, iar el a spus apoi că a fost o glumă", declara acum cativa ani Nadia Maftei, fosta sotie a lui Marius Dragomir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si