La Colegiul National „Aurel Vlaicu” din Orastie, acolo unde Darius Andrei Stan era elev in clasa a XII-a, colegii au aprins o lumanare in memoria colegului lor.

Tanarul era elev in clasa a XII-a, urmand sa implineasca 19 ani in februarie.

Insa, destinul i-a fost frant de un accident rutier teribil, in urma caruia si-a pierdut viata. La scoala au venit patru preoti, care au oficializat o slujba in memoria tanarului. Pe parcursul slujbei, au curs multe lacrimi, scrie Observatorul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"L-am cunoscut cu zambetul pe buze si asa il voi tine minte mereu. A fost o persoana minunata si ajuta pe toata lumea. Ii placea sa se distreze si era un prieten adevarat. Ne vom aduce aminte de el si in clipele bune, si in clipele rele. A fost un frate pentru noi," a marturisit Andrei, un coleg de-al lui Darius.

Trei oameni si-au pierdut viata in urma accidentului din Orastie, produs sambata seara: Darius Andrei Stan si cei doi pasageri ai masinii de care s-a izbit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si