Cei peste doua milioane de telespectatori care au urmarit aseara emisiunea de la Kanal D au aflat ca Anda a fost cel mai putin votata de catre oameni si astfel ea urmeaza sa se intoarca in Romania. Desi a suferit enorm, Anda a presimtit inca din ziua in care s-a accidentat ca Exatlonul s-a terminat pentru ea.

Lovita la picior in timpul unei partide de fotbal, Anda a crezut ca se va recupera repede, dar lucrurile s-au dovedit a fi mai complicate.

Accidentarea a venit la piciorul stang, picior la care Anda fusese operata in urma cu 12 ani, tot dupa un accident in cadrul unui show TV.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In 2006, Anda participa la un show de dans, acolo unde participa pentru un caz umanitar, dar in timpul unui antrenament i s-a dislocat rotula, iar medicii au fost nevoiti sa o opereze de urgenta. Sotul ei, Sorin Niculescu, a povestit pentru WOWbiz.ro prin ce clipe teribile a trecut atunci Anda.

"Mi-a povestit despre acea operatie si mi-a spus ca a ajuns la Camera de Urgenta cu piciorul foarte umflat. Purta blugi pe ea, iar acestia au trebuit taiati ca sa-i fie scosi, atat de mult i se umflase piciorul.

A fost operata de urgenta la menisc", a povestit sotul artistei pentru sursa citata.

Anda Adam a plecat din competitie cu ochii in lacrimi si si-a adus aminte de cuvintele mamei ei care ii spusese sa aiba grija sa nu se loveasca din nou. " Mama mi-a spus sa am grija, sa nu patesc ceva la piciorul ala. Numai la cuvintele ei ma gandesc de cand m-am accidentat. Imi pare rau, dar stiam ca Exatlonul e terminat pentru mine din momentul in care m-am accidentat. Probabil, cand revin in Romania, voi fi din nou nevoita sa ma operez", a spus Anda cu lacrimi in ochi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si