Vinovat pentru producerea accidentului care a dus la moartea celor doi a fost chiar jucatorul de baschet. Aflat la volanul masinii sale, un Range Rover, el a pierdut controlul autoturismului pe bulevardul Ventura si a intrat cu masina in zidul unui mall din apropiere. Cei doi nu au avut nicio sansa.

Rasual Butler a facut istorie in baschetul nord american. Uriasul de doi metri si aproape 98 de kilograme a jucat la echipe precum Miami Heat, Chicago Bulls sau San Antonio Spurs.

Cariera profesionista si-a inceput-o la Miami Heat in 2002, echipa la care a activat pana in 2005, atunci cand a plecat la New Orleans, unde a stat 4 ani de zile, ca mai apoi sa ajunga la Los Angeles Clippers.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Ulterior a mai bifat in cariera echipe precum Toronto Raptors, Indiana Pacers, Washinghton Wizards, iar ultima echipa la care a activat a fost San Antonio Spurs.

In 2013 a fost declarat cel mai de impact jucator din NBA si in 2001 si 2002 a bifat doua aparitii in cel mai bun 10 All Atlantic.

De-a lungul carierei a evoluat cu numerele 48,8 si 18.

Sotia sa era o cantareata apreciata in Statele Unite, iar moartea celor doi a indoliat multe inimi. Rasual Butler avea 38 de ani si orbita in jurul baschetului american, asta dupa ce in 2016 a decis sa se retraga din sportul de performanta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si