Trupul neinsufletit al Nicoletei a ajuns la Vaslui in urma cu cateva zile si a fost depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului din localitate. Aici, cei care au cunoscut-o si apreciat-o au putut sa ii aduca un ultim omagiu. Astazi, ea a fost inmormantata la cimitirul Eternitatea din Vaslui.

Sute de vasluieni au

plans la ceremonia funerara si au condus-o pe Nicoleta Botan pe ultimul drum. Toti cei prezenti la inmormantare erau in stare de soc si nu isi puteau imagina cum a putut fostul ei sot sa dea dovada de o asemenea cruzime.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Nicoleta Botan a fost ucisa chiar de catre Marius Botan, fostul ei sot. Ea si-a gasit sfarsitul chiar in gradinita pe care o conducea in Bucuresti. Nicoleta si Marius au impreuna doi copii care raman acum fara ambii parinti.

Ea a murit, iar el isi va petrece urmatorii ani in spatele gratiilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si