Arena i-a adus din nou impreuna, dar nici de data aceasta lucrurile nu s-au calmat intre ei, ci au continuat sa isi arunce vorbe grele. Ei bine, daca stam sa vorbim de momentul eliminarii, desi poate pentru multi era previzibil, Claudia Pavel a fost cea care a primit cele mai putine voturi si a fost nevoita sa paraseasca concursul.

E posibil ca in perioada de votare, balanta sa fi fost inclinata in favoarea lui Ion Oncescu sau a Larisei, de modul in care acestia i-au facut pe fani sa ii voteze.

O analiza intre paginile de Facebook ale Claudiei Pavel si Ion Oncescu poate oferi un raspuns legat de preferintele publicului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cineva de acasa, un prieten de-ai lui Ion Oncescu, au intretinut pagina oficiala de Facebook a sportivului si i-a indemnat pe oamenii de acasa sa voteze pentru ca Ion sa ramana in concurs. Tot acolo, Ion a primit mesaje de incurajari, Like-uri si Share-uri care este posibil sa se fi coinvertit in voturi de sustinere pentru Oncescu.

De partea cealalta, pagina Claudiei Pavel pare "parasita".

Aici nu a mai aparut nicio modificare si nicio postare din data de 24 decembrie, cu foarte putin timp inainte ca artista sa plece in Republica Dominicana.

Sa fi dus oare lipsa de comunicare cu fanii ei la emilinarea Claudiei Pavel de la Exatlon? Nu stim sigur, dar poate fi si asta o varianta.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si