Duelul cu Mexic a fost unul fara istoric pentru ca mexicanii au reusit sa se impuna pentru a treia oara in fata romanilor, iar de data aceasta au facut-o la scor, 10-5. Pentru echipa romanilor au participat concurenti si de la Faimosi, dar si de la Razboinici. Printre ei nu s-a numarat si durul Giani Kirita. Lipsa fostului fotbalist din "lotul" Romaniei a starnit comentarii si discutii aprinse pe retelele de socializare.

Fanii Exatlon l-au taxat dur pe Giani Kiritia. "Este a treia oara cand joaca Romania cu Mexic si marele Giani nu participa! Daca era asa puternic cum se crede participa. Deci, doar gura e de el!", a fost replica acida a unei telespectatoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Comentariile au curs lant la aceasta postare si mai toate l-au criticat pe Giani pentru ca s-a dat la o parte in duelul care a consfintit a treia infrangere a Romaniei in fata Mexicului.

In aceasta seara de la 19:45, pe Kanal D, ai o noua editie incendiara a Exatlon Romania.

La final vei afla si ce membru al Faimosilor va parasi competitia din Dominicana. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si