Doua vagoane de calatori au fost separate de un tren si au intrat in coliziune cu un tren de marfa, a declarat directorul pentru securitate din provincia Beheira, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit AFP, un numar de 30 de ambulante au fost trimise imediat la Kom Hamada, localitatea in care s-a produs accidentul, a indicat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Khaled Megahed, care a precizat ca victimele au fost transportate la spitale.

Egiptenii reclama de mult timp faptul ca guvernele care s-au succedat la conducerea tarii nu au reusit sa aplice standardele de siguranta pentru caile ferate. Numeroase accidente au accentuat in continuare nemultumirea populatiei fata de starea precara a retelei de transport feroviar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Acest accident survine la jumatate de an dupa ciocnirea a doua trenuri, in apropiere de orasul egiptean Alexandria, incident in care si-au pierdut viata 42 de persoane si peste 100 au fost ranite.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si