In ultima perioada, lupta cu kilogramele in plus este cosmarul oricui, insa exista numeroase metode prin care putem sa ne corectam aceasta problema, dieta Indiana fiind una dintre ele.

Daca iti doresti sa slabesti, nu uita de sanatate! Nu te infometa fiindca vei risca sa te imbolnavesti. Cel mai indicat este sa mergi la un nutritionist care te intelege si iti poate prescrie un regim potrivit.

Daca nu ai posibilitati financiare de a consulta specialist, tine cont de faptul ca slabitul sanatos se face cu cap si nu prin excese. Dieta Indiana este o metoda echilibrata de a slabi, fara sa te afecteze pe termen lung.

Dieta Indiana presupune, in primul rand, disciplina riguroasa. Nu ai voie sa consume deloc alcool. Alcoolul mareste acidul uric in organism, iar acest fenomen favorizeaza retentia de apa.
De asemenea, este foarte important sa consumi minim doi litri de apa pe zi, pentru ca acest obicei va accelera metabolismul si va elimina kilograme nedorite.

Dieta Indiana: Meniul pe zile

Ziua 1
Mananca numai fructe. Poti consuma orice fruct, cu exceptia strugurilor, bananelor si mango, pentru ca acestea contin mai mult zahar.

Se recomanda consumul de pepene rosu, portocale, mere, rodii si capsuni. Poti sa le consumi in orice cantitate doresti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ziua 2
Mananca doar legume, fierte sau crude. De dimineata poti consuma un cartof fiert. Astfel, ii vei oferi organismului suficienta energie si carbohidrati pentru intreaga zi. Include in dieta multe legume verzi.

Ziua 3
In cea de-a treia zi trebuie sa mananci legume si fructe. Nu ai voie, insa sa mananci cartofi.

Ziua 4
In aceasta zi, ai voie sa consumi banane pe parcursul zilei, dar nu mai tarziu de ora 6. De asemenea, poti sa bei pana la 4 pahare de lapte. In ciuda faptului ca se spune ca bananele ingrasa, in acest regim alimentar, acestea actioneaza ca o sursa de potasiu si sodiu pentru organism.

Ziua 5
In aceasta zi consuma rosii, varza si branza de vaci. Poti sa mananci consuma pana la 6 rosii. Mai mult, este important sa cresti aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6
Poti sa mananci varza, branza de vaci si alte legume, dar fara rosii. In schimbi, poti sa-si faci o supa de rosii.

Ziua 7
Ultima zi a dietei este si cea mai importanta. In aceasta zi, poti sa bei un suc de fructe proaspete si este indicat sa mananci o cana de orez brun sau alte legume.

Sursa: Avantaje


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si