Medicii de la Elias i-au facut un set complet de analize, dar rezultatele nu sunt deloc imbucuratoare.

Solista in varsta de 70 de ani sufera enorm, mai ales ca tratamentele administrate pentru boala ei nu au avut efect si i-au provocat acesteia si alte afectiuni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionela Prodan sufera de cateva luni, ea fiind de mai multe ori internata in spital in ultima perioada. Ea a fost internata si la Fundeni, acolo unde i s-a montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii, dar se pare ca problema nu este asta, ci afectiunea pancreasului.

"Nu ai cum sa slabesti atat de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al schiopatarii pancreasului a fost slabirea drastica in kilograme. S-a dovedit a fi o problema in sistemul ei digestiv", a declarat in trecut jurnalistul Florin Condurateanu.

In ultimele fotografii postate de fiicele ei pe retelele de socializare, Ionela Prodan apare slabita si este aproape de nerecunoscut. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si