Lucrul la autostrada urbana, intre centura capitalei si Soseaua Petricani inainteaza rapid. E drept, la nivelul solului descoperim un panou care aminteste de 2017 drept termen de finalizare.
 
Acest tronson are 6 kilometri si acum se lucreaza la ultimii 3. E vorba despre bucata de autostrada care poate rezolva problema aglomeratiei de pe centura!
E drept, autostrada urbana se va opri in capitala intr-o zona care oricum e aglomerata, pe soseaua Petricani!
 
 
Daca in Romania marile proiecte de infrastructura merg din amanari in amanari, alte tari ne dau adevarate lectii. Sa privim spre India, de exemplu!
 
E drept, nu ne putem compara cu India, care are o cu totul alta suprafata si un alt Produs Intern Brut. Dar autostrazile sunt vitale si pentru economia Romaniei. Ce sa mai spunem de nervii soferilor blocati in trafic?!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si