Gabriela Iordache, judecatoarea de 45 de ani care a murit saptamana trecuta, dupa ce acum o luna a baut detartrant si si-a taiat venele a fost colega, dar si sefa lui Gabriel Apostol, suspendat in 2014 pentru un an pentru ca avea probleme provocate de o boala psihica. Apostol a devenit celebru dupa ce s-a inscris la concursul culinar Masterchef, dar si dupa ce s-a inregistrat agresand doi politisti pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Gabriela Iordache a resimtit din plin problemele colegului si subalternului sau. La momentul suspendarii lui Apostol (care lucra cu ea la sectia penala a Judecatoriei), ea era vicepresedinte al Judecatoriei Pitesti. Conform presei locale, inregistrarea cu altercatia a dus nu doar la suspendarea lui Gabriel Apostol, ci si la un control al Inspectiei Judiciare, care s-a lasat cu sanctiuni grave. Astfel, Georgeta Ionescu, presedinte al Judecatoriei, a fost revocata din functie, iar in locul ei a trecut chiar Gabriela Iordache. Aceasta nu a rezistat insa decat 5 luni pe pozitie si a demisionat. „Tensiunile despre care se vorbeste ca ar exista intre judecatorii Sectiei Civile si cei ai Sectiei Penale, conflictele dintre magistrati fiind precizate si in raportul Inspectiei Judiciare, au determinat-o pe Gabriela Iordache sa renunte si ea la functie”, scria presa locala in 2014.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Aceleasi probleme erau invocate si de sotia lui Gabriel Apostol in fata magistratilor. Aceasta a povestit ca o parte dintre probleme se datoreaza unor „colege de la „Sectia Civila”, care au proliferat blesteme la adresa unor membri ai familiei. 

Gabriela Iordcahe a murit vineri, la Spitalul Floreasca. In biletul de adio ea nu a invocat nici un fel de motiv pentru gestul ei teribil.

Gabriela Iordache (sursa foto: LIbertatea/sursata.ro)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si