Charlotte Debieux, o tanara mamica de 25 de ani a inceput sa se simta rau cand a mers sa isi ia fetita de 3 ani de la scoala. Profesorii au intrebat-o daca este beata, dar simptomele ei ascundeau de fapt o boala cumplita. Simtea o slabiciunea in zona membrelor inferioare si era dezorientata. "Dupa ce am ajuns acasa am plans, eram ingrijorata ca as putea fi denuntata la politie sau la protectia copilului”, a povestit Charlotte despre momentele de dinainte sa descopere ca este bolnava.

La o luna dupa incident, femeia care isi crestea singura copilul a decis sa mearga la medic, dupa ce a avut dureri insuportabile de spate si amorteli in tot corpul. Medicii au crezut la inceput ca sufera de scleroza multipla.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa mai multe teste, femeia a fost diagnosticata cu Sindromul Guillain Barre, o boala neurologica rara care se caracterizeaza prin afectarea autoimuna a sistemului nervos perferic. Dupa o luna in spital, tanar a reusit intr-un final sa isi miste picioarele. 

Sursa: mirror.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si