Elena Udrea a primit ieri de la medici o veste extraordinata. in urma unei vizite la ecograf, medicul i-a dezvaluit sexul bebelusului, iar fosta politiciana s-a emotionat intr-atat de tare, incat a plans. ” Elena si Adi sunt foarte fericiti, sarcina decurge bine si au aflat ca vor avea o fetita ”, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, o sursa apropiata cuplului. 

El a explicat ca solicitarea acestui statut a fost facuta in baza Conventiei ONU pentru refugiati din 1956, ratificata si de Romania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

"O protejeaza de eventuale cereri de extradare. Este dreptul dumneai sa beneficieze de dreptul la aparare, sa aiba ultimul cuvant. Am solicitat ca audierea sa fie facuta prin mijloace tehnice la distanta.", a mentionat avocatul Veronel Radulescu, care a precizat ca a si solicitat audierea clientei sale prin mijloace tehnice la distanta sau prin comisie rogatorie, conform Constitutiei si legilor in vigoare, aceasta beneficiind de toate atributele dreptului la aparare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si