Incidentul a avut loc in comuna doljeana Motatei, iar proprietarul caprelor sustine ca animalele nu erau pe culturi si este vorba de o razbunare.

Neintelegerile dintre fermierii si ciobanii din Motatei au ajuns la cote alarmante. Fermierul Nicusor Iovan, din Motatei, sustine ca un localnic i-a omorat zeci de capre fara motiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"S-a intamplat in noaptea de 27 spre 28 aprilie. O turma de 300 de capre de lapte era dusa de ciobani catre culturile noastre de grau, pe un drum, printre culturi. A aparut acest Radu Pisoi, care conducea un Mitsubishi Pajero, si a intrat direct in turma de capre. A trecut o data si s-a intors, ca sa le mai loveasca o data. Au fost ucise pe loc 40 de capre, iar altele, pana la 58, au decedat zilele urmatoare, in urma leziunilor suferite.

Am hotarat sa le donez la Gradina Zoologica din Craiova pe cele schilodite, pentru ca vor muri si ele in perioada urmatoare. Cred ca a vrut sa se razbune pe mine, pentru ca animalele nu erau in cultura, treceau pe drum", a precizat Nicusor Iovan pentru Gazeta de Sud.

Mai multe informatii AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si