Putini rezista rezista in fata unei shaorme cu de toate, a unui hamburgher cald sau a unui produs apetisant de patiserie.  Un roman mananca in medie, o data pe saptamana de la magazinele aflate la colt de strada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Produsele care contin grasimi saturate sau hidrogenate, precum si mezelurile pe care le asezam in sandvisuri pentru gustari usoare si rapide, nu fac altceva decat sa blocheze posibilitatea obtinerii unei sarcini. Acelasi efect il pot avea si alimentele cu un continut bogat de amidon, care ajung sa fie prelucrate prin prajire.

Infertilitatea este influentata de multe aspect ale vietii, printre care si odihna sau expunerea prelungita a ochilor la lumina de tip albastru pe care o regasim la toate dispozitivele noii generatii. Insa stilul alimentar ramane principalul factor negativ. Si un nivel crescut al colesterolului si al trigliceridelor poate indeparta posibilitatea ca o femeie sa ramana insarcinata.

Specilistii recomanda ca doamnele si domnisoarele care isi propun sa aduca pe lume o noua viata sa aiba grija la alimentele pe care le consuma si sa nu se mai atinga de produsele tip fast-food cu cel putin 6 luni inainte de sarcina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si