Pe 12 mai 2018, antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza. Sandu Lungu a participat la o gala de MMA la Beijing, dar in primul meci a fost facut knock-out de Chris Barnett.

Lungu nu mai pierduse un meci de MMA din decembrie 2015 si a fost foarte afectat. El le-a explicat amicilor ca infrangerea a fost cauzata de faptul ca a luptat bolnav. 

„In legatura cu meciul din China, un esec total, stiu ca nu se cauta scuze, dar aici nu am cum sa nu amintesc faptul ca, inainte cu o saptamana de a merge, am facut zona zoster pe fond de oboseala si imunitate scazuta”, a explicat cel supranumit „Muntele Bihorului”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza. "A m vrut sa renunt la meci"

„Va rog, pentru cultura voastra generala, sa trageti un ochi pe google sa vedeti simptomele acestei nevralgii.

La radacina nervului care se intinde pe toata partea dreapta a corpului, dureri pe care nu le doresc celui mai mare dusman. Muschi, oase, articulatii, simptome in cosul pieptului ca de infarct.. am vrut sa renunt la meci, dar am semnat un contract.. ilegalitate nu am facut luptand, pentru ca nu este contagioasa.. Meciul era extrem de greu si daca eram sanatos, adversarul fiind luptator de top, dar boala a minimalizat sansele”, a mai spus Sandu Lungu, cel care o pregateste pe Diana Belbita la Oradea.

Antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza." Tratamentul si calmantele puternice de durere au avut asupra mea"

Fanii au aflat ca antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza.  „Tratamentul si calmantele puternice de durere au avut asupra mea, efect de somnolenta, apatie, chiar simptome de betie... Nu puteam evita tratamentul, din cauza durerilor insuportabile, plus ca in timpul bolii si tratamentului trebuie repaus total, lucru ce nu puteam sa fac..Este aiurea sa caut scuze, dar asta este adevarul. Reteta de mai sus este a doua, cea de dupa meci, prima am dus-o cu mine in China pentru a putea trece vama cu medicamentatia..Cine ma cunoaste a vazut ca nu eram eu cel de alta data in cusca.  Imi cer iertare si imi este rusine de prestatia din China!”, a incheiat Lungu, care a prezentat si o reteta cu medicamentele pe care a trebuit sa le ia inaintea luptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si