Petrecerea de sarbatorire a titlului de la Roland Garros a avut loc intr-un restaurant din Paris, iar la ea au fost invitati toti cei care i-au fost alaturi Simonei la acest turneu.

Printre ei s-a numarat si Gica Hagi, care a incurajat-o din tribune atat in semifinale, cat si in finala, dar care i-a fost sustinator inca din primii ani ai carierei, ambii fiind constanteni. Petrecerea a durat pana la 3 dimineata, lumea distrandu-se pe cinste, scrie Click.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pentru performanta reusita la Roland Garros, Simona Halep va primi 2,7 milioane de dolari. Cu acesti bani, ea va trece de 26 de milioane de dolari obtinuti doar din premii, ceea ce o va urca, de luni, pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din tenisul feminin. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si