Marti, pe DN 1, la intrarea in localitatea Apoldu de Sus, un camion incarcat cu lemne s-a izbit violent de zidul unei case, iar in urma impactului trei persoane au fost ranite. Din primele cercetari a rezultat ca barbatul care conducea camionul a pierdut controlul volanului si a ajuns in zicul unei case de pe partea stanga a drumului pe care se deplasa initial.

”Soferul unui camion care trasporta lemne, circuland spre Alba, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu o casa de pe partea stanga a sensului de mers”, au precizat reprezentantii Politiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot reprezentantii politiei au precizat ca cei trei raniti sunt constienti, iar casa in care a intrat camionul nu era locuita. Doi dintre barbatii accidentati au fost incarcerati si a fost nevoie de interventia reprezentantilor ISU Sibiu pentru a fi scosi dintre fiarele contorsionate si transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Traficul in zona accidentului este ingreunat, iar in acest caz se va deschide o ancheta pentru a se stabili circumstantele in care camionul incarcat cu lemne a ajuns in zidul casei.

sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si