Judecatoria Slatina a decis sambata dupa-amiaza arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului care a provocat accidentul rutier de vineri seara in urma caruia au murit doua persoane, el fiind acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Olt. Barbatul a fost dus in arestul IPJ Olt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Accidentul de vineri seara s-a produs in timp ce Catalin Adriana Sindila, pasagerul din stanga soferului, masina avand volanul pe dreapta, transmitea live pe Facebook. Adriana Sindila a postat sambata pe Facebook o fotografie a soferului, spunand ca acesta l-a "nenorocit", in conditiile in care sotia lui a murit in accident.

Postarea lui a atras mai multe critici. "Vai de capul tau. Nu esti victima, esti la fel de vinovat(...). Ti-ai dus sotia catre moarte", scrie cineva.

Accidentul s-a petrecut in comuna Slatioara. in momentul ]n care echipele de interventie au ajuns la fata locului doua persoane din masina care a intrat pe contrasens se aflau in stop cardio-respirator si nu au mai putut fi salvate, fiind declarat decesul.

Cele doua persoane care si-au pierdut viata sunt o femeie de 34 de ani, sotia pasagerului care transmitea live pe facebook, si un barbat de 48 de ani, sofer al celuilalt autoturism. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si