Candidatii care nu sunt multumiti de rezultatul obtinut pot depune contestatii pana la ora 21.00. De asemenea, se vor putea depune contestatii miercuri, pana la ora 15.00, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 24 iulie.

AICI poti afla ce au facut profesorii anul acesta la examenul de titularizare din fiecare judet. 

 "Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obţina minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisa, cât si la proba practica/inspecţia speciala in profilul postului", precizeaza MEN.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Repartizarea candidatilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata (titularizare) se realizeaza in sedinte publice organizate de inspectoratele scolare in data de 25 iulie.

In data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare in invatamantul preuniversitar anterior inscrierii la concurs, care au participat la concursul national si au obtinut minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului, cu pastrarea statutului de cadru didactic titular.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si