Nenorocirea a avut loc in India, unde in ultima vreme sunt tot mai dese cazurile de viol. Fetita de 11 ani locuia in acelasi complex de apartamente cu violatorii, in orasul Chennai.

Copila, care avea probleme de auz, ar fi fost sedata de agresori. Printre acestia se afla si un angajat al unei firme de paza care asigura securitatea cladirii si liftierul.

Citeste si: A fost implicata intr-un accident rutier. Medicii ajunsi la fata locului au declarat decesul. A doua zi cand au mers la morga, rudele au avut parte de socul vietii lor

Teroarea nu s-a oprit aici. Cei 18 indivizi au filmat ororile, au santajat-o pe copil-o si au amenintat-o cu consecinte grave daca va spune cuiva ceva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul a iesit la iveala dupa ce micuta i-a povestit surorii sale chinurile prin care a trecut. Aceasta si-a anuntat parintii, care au mers imediat la Politie si au depus plangere.

"I-am arestat pe toti cei 18 acuzati pentru aceasta infractiune odioasa.

Ei au abuzat-o sexual pe fata, de mai multe ori, intr-o magazie de pe terasa cladirii in ultimele sapte luni", a declarat un reprezentant al politiei din Chennai.

Guvernul indian a aprobat recent pedepse drastice pentru cazurile de violenta sexuala contra copiilor, inclusiv pedeapsa capitala pentru cei condamnati pentru viol daca victima este in varsta de cel mult 12 ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si