Antrenorul cailor de la un grajd din New Southe Wales, Australia a crezut ca cineva incearca sa fure caii si a decis sa instaleze camere de supraveghere, fiind sigur ca cineva intra fara permisiune in stabilimentul animalelor. Cand a descoperit ce se intampla, omul a fost socat si a mers direct la politie, unde a prezentat inregistrarile.

Adus la declaratii si acuzat ca a violat o iapa, Daniel Raymond Webb-Jackson, in

varsta de 31 de ani a spus ca el nu poate fi acuzat de asa ceva pentru ca a avut acordul calului care i-a facut cu ochiul. Perversul a fost dus in fata instantei si a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru 10 luni si o amenda de 700 de dolari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Antrenorul considera ca iapa, care era in perioada de antrenamente pentru o competitie, este traumatizata in urma celor doua violuri si ca nu se mai comporta la fel.

sursa: thesun.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si