In ultimii ani, tanara a trecut prin chinuri greu de descris. Ea a fost violata in repetate randuri atat de tata, cat si de frate. Ea a ramas insarcinata cu amandoi, dar a pierdut ambele sarcini.

Faptele oribile se petreceau de cele mai multe ori atunci cand mama era plecata la munca. Insa, de multe ori femeia o incuia intr-o camera si ascundea cheia ca sa o scape pe fata de chinuri.

In plangerea depusa la Politie se arata ca fratele fetei a violat-o in perioada martie-iulie 2018. Vecinii spun ca acesta consuma alcool si ulterior intra in camera fetei unde profita de handicapul psihic de care suferea si o viola.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele fetei, in varsta de 20 de ani, a copiat comportamentul de la tatal lui, care in 2006 timp de mai multe luni si-a violat fiica. La acel moment, el a amenintat-o ca le va omori atat pe ea cat si pe mama ca le va omori daca va spune cuiva. Fata nu a mai suportat si a povestit prin ce trece. Barbatul a fost condamnat la 18 ani de inchisoare si este si acum in spatele gratiilor.

La inceputul lunii iulie fata nu a mai suportat si a rugat-o pe mama sa o ajute sa scape de calvar. 

„A venit maica-sa si mi s-a plans ca baiatul a violat-o pe sora lui. Eu i-am spus sa mearga la Politie. A mai venit intr-o dimineata plangand, disperata, si a sunat la politie direct”, a spus o vecina pentru ziaruldeiasi.ro.

O alta vecina a povestit ca mama o incuia pe fata de mule ori ca sa o scape de abuzuri. „O mai tinea incuiata pe fata, dar cat putea sa o tina incuiata. Ea a mai avut un avort cu fratele ei”, a mai spus o vecina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si