Nefericitul eveniment a avut loc in urma cu cateva zile, dupa ce ambarcatiunea in care se afla s-a rasturnat. "Era in barca cu un var de-al sau. El conducea barca cu motor, iar la un moment dat ar fi facut un viraj brusc. Din cauza vitezei au fost amandoi aruncati in apa. Barca a continuat sa se invarta in gol timp de doua ore, pana cand i s-a terminat benzina.

Varul sau a iesit la suprafata, dar Laurentiu nu. Trupul acestuia a fost scos ulterior cu plasele de catre echipele de interventie", a declarat un apropiat al lui Laurentiu pentru cei de la cancan.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Laurentiu Andronic a fost unul dintre cei mai valorosi pescari de spinning de competitie din Romania. Fost vicecampion mondial si mutiplu campion national, Andronic era si unul dintre cei mai apreciati ronbuilderi de la noi din tara.  Laurentiu era inginer si se retrasese din activitatea competitionala pentru ca isi facuse o afacere din constructia de lansete personalizate, de lux.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si