Presedintele american Donald Trump i-a revocat fostului sef al CIA, John Brennan, accesul la informatiile clasificate drept ”secret de aparare”, informeaza The New York Times, citat de b1.ro.
Brennan, fost consilier apropiat al lui Barack Obama, l-a criticat de mai multe ori pe Trump. De exemplu, dupa întalnirea Trump- Putin de la Helsinki, Brennan a sustinut ca prestatia lui Trump a fost “nimic mai putin decat un act de tradare.

Nu numai declaratiile lui Trump au fost imbecile, el este total în mainile rusilor”.

Autorizarea în cauza le da înaltilor responsabili care beneficiaza de ea acces la informatii sensibile si confidentiale, chiar daca si-au terminat mandatele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Donald Trump si-a argumentat decizia de retragere a autorizarii în cazul lui Brennan prin “riscurile care decurg din conduita si comportamentul imprevizibile” ale acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si