Starea sa nu s-a imbunatatit, iar medicii i-au recomandat ca cel mai bine ar fi sa se interneze in spital, pentru a fi siguri ca va respecta pauza vocala de care are nevoie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Din pacate nu ma simt bine si am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am facut prostia sa vorbesc la telefon intruna si sa merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc sa nu mai pot canta. Doctorul m-a chemat la spital si a spus sa ma interneze o saptamana, ca sa respect pauza vocala. (...) Momentan este bine, insa trebuie sa merg mereu la control. Totul s-a declansat din cauza problemelor la glanda tiroida. Dupa ce m-am operat, in 2012, a inceput transformarea. Degeaba am tinut diete, nu au dat roade. si mai stiti ceva, e cam greu la varsta mea sa mai slabesti. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 si nu e bine deloc. Eu mananc la fel, va spun sincer, seara mananc fructe.

E adevarat ca mai gresesc cand vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul ma sfatuieste sa slabesc, mai ales ca am inceput sa am probleme cu genunchii", a spus Elena Merisoreanu pentru click.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si