Serbia si Romania au incheiat nedecis, 2-2, partida disputata aseara in cadrul Ligii Natiunilor. Mitrovici (26,63) si Stanciu (48) si Tucudean (68) au marcat intr-o confruntare in care ambele echipe isi puteau apropia victoria pe final. La final, selectionerul Cosmin Contra- care a stat mereu cu gura pe tricolori- a dat declaratia serii, intrebat daca nu se teme ca va ramane fara voce: ”Mai bine îmi pierd vocea, decât să pierd meciul”, a marturisit Contra la conferinţa de presa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Normal că sunt mulţumit şi fericit. Cu puţin şansă, a fost un meci de ambele părţi. Cu puţină şansă, în ultimele 10 minute cu acţiunile pe care le-am avut, ne puteam întoarce cu cele 3 puncte. Am demonstrat că suntem o echipă în ascensiune, jucăm fotbal când vrem să jucăm fotbal. Astăzi, împotriva unui adversar puternic, ne-am ridicat la nivelul lor. Da, ca întotdeauna, sunt un selecţioner fără voce (n.r.

- că e răguşit). Am revenit de la 0-1 şi 1-2 şi am dovedit că avem caracter. E clar nu că nu mă mulţumeşte (n.r.- numărul de puncte după primele 2 partide). Mi-aş fi dorit să avem 4 puncte după primele 2 meciuri", a declarat Cosmin Contra la PRO TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si