Astfel, ea a precizat – intr-un interviu pentru Inside Edition – ca s-a trezit in mijlocul noptii, in timp ce iubitul ei, Dennis Collins, era aplecat deasupra ei, in pat, si ii indesa carpe pe gura si ii legase capul cu banda adeziva. Tanara a marturisit ca barbatul a legat-o cu banda adeziva si a violat-o.

„Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar”, a declarat ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

A reusit sa fuga, doar atunci atunci cand barbatul s-a dus in bucatarie sa isi toarne ceva de baut, apoi a inceput sa bata pe la usile caselor din cartier, avand inca legata banda adeziva de maini, care initial a parut a fi o pereche de catuse.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o aratau pe femeie, pe jumatate dezbracata,  desculta si doar cu un tricou, sunand de mai multe ori la o usa, inainte sa se faca nevazuta.

Speriati, proprietarii caselor au raportat cazul la politie, temandu-se ca tanara era o victima rapita sau violata. Un vecin a precizat pentru ABC News ca disparea inainte ca cineva sa deschida usa de la intrare.

Citeste continuarea AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si