Salvatore Popescu se afla cu familia in vacanta in Istanbul cand a disparut si nimeni nu a mai stiut de el pana in urma cu doua zile, cand a fost gasit pe strazi in orasul turcesc si apoi repatriat. Misterul disparitiei ploiesteanului si ce a facut el in aproape o luna ramane chiar daca s-a intors in tara.

Dupa ce a fost adus in Romania, Salvatore Popescu a fost internat la Spitalul Elias pentru investigatii, iar acolo, l-a vizitat sotia.

Femeia a precizat ca a fost lasata sa vorbeasca putin cu sotul ei, ca acesta pare bine, ca a recunoscut-o si ca a intrebat de fiica lor. Totusi medicii au ajuns la concluzia ca Salvatore Popescu sufera de amnezie, el nu-si aminteste mare parte din ceea ce s-a intamplat in ultimele saptamani. Asa probabil ca se explica si disparitia lui de la intrarea din Palatul Topkapi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Si totusi, multe semne de intrebare continua sa planeze in cazul ploiesteanului disparut. Ce a facut in aproape o luna, unde a dormit, cine a scos bani de pe cardul lui din Istanbul, sunt doar cateva intrebari la care probabil ca familia lui inca asteapta raspunsuri.

Acum, Salvatore Popescu se afla internat la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si