Un vecin i-a promis un loc de munca la o firma cu un salariu de 9 euro/ora si cazarea asigurata. Barbatul n-a stat pe ganduri si a plecat imediat. Ceea ce a crezut ca va fi o viata noua s-a transformat in cosmar.

Ajuns la Offenbach, barbatul a aflat ca trebuie sa plateasca un comision de 250 de euro pe luna pentru barbatul care l-a adus la munca, dar si 250 de euro pentru un pat dintr-o camera in care urma sa locuiasca cu alti trei romani.

A lucrat timp de trei saptamani si jumatate cate 12-14 ore pe zi, inclusiv in weekend-uri, iar cand i-a ajuns cutitul la os a mers sa ceara contractul de munca sa vada daca lucreaza legal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Romanul a fost imediat dat afara din casa de catre vecinul sau dar si de angajator, un cetatean german.

Ajuns in strada doar cu hainele de pe el, romanul a inceput sa stea pe strazi, nevand niciun leu. A dormit pe o banca dintr-o padure si a sperat ca poate sa isi gaseasca de munca.

Pana la urma, dupa trei saptamani de chin, a reusit sa ajunga inapoi in Romania cu ajutorul unei asociatii care lupta pentru drepturile romanilor din Germania si Austria. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si