Luisa Fernanda, in varsta de 16 ani din Columbia, traieste o adevarata drama dupa ce a decis sa-si tatueze sanul drept, conform Daily Mail.  
 
Tanara a ajuns in scaunul cu rotile si a pierdut o sarcina, dupa ce desenul s-a infectat cateva zile mai tarziu. Infectia i-a afectat Luisei coloana vertebrala si desi a fost operata pentru a i se scoate lichidul acumulat in urma infectiei, problemele nu au incetat. 
 
Tratamentele pe care le-a urmat au facut-o sa piarda sarcina. "Am fost nevoita sa iau multe pastile si am facut un avort spontan", a declarat Luisa Fernanda, pentru Daily Mail.  "In urma cu un an mi-am facut un tatuaj si din cauza bacteriei din infectia care s-a format in jurul tatuajului nu voi mai putea merge niciodata. A fost o lovitura grea cand medicii mi-au spus ca nu voi mai putea merge niciodata", a completat tanara. 
 
sursa foto: Daily Mail

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si