Femeia din Dolj care si-a omorat copilul in varsta de 3 ani nu o sa ispaseasca pedeapsa cu inchisoarea. Oamenii legii au decis ca femeia care considera ca fiul ei este "diavolul" nu a avut discernamant in momentul in care a comis crima, conform Observator.tv.
 
Irina Ina Plesa, in varsta de 33 de ani, a fost supusa unei expertize psihiatrice, iar medicii legisti de la Institutul Mina Minovici au stabilit ca femeia nu avea discernamant in momentul in care a savarsit fapta.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au cerut instantei ca Irina Plesa sa fie internata intr-un spital de specialitate. 
 
Irina Ina Plesa a fost eliberata din arest la sfarsitul lunii august. In noaptea de 22 spre 23 iulie femeia si-a sugrumat copilul in varsta de 3 ani, in timp ce sotul sau se afla in alta camera alaturi de ceilalti copii ai cuplului.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si