Pe 18 februarie 2018, la Chişinău, cunoscutul stomatolog Alexei Mitachi si-a omorat sotia, pe fotomodelul Anastasia Cecati, dupa care s-a aruncat de la etaj. În urma celor doi a rămas o fetiţă născută la începutul acestui an, dar şi o mulţime de regrete, cei doi alcătuind un cuplu bine văzut în capitala Republicii Moldova.

Proprietarul unei clinici stomatologice din Chişinău, Mitachi lucra împreună cu fratele sau, Constantin, si el stomatolog, colaborând sporadic şi cu Irina, sora lor, tehnician dentar stabilit în Spania.

Mama celor trei, Maria, a fost distrusă după pierderea lui Alexei, băiatul cel mare, dar şi-a revenit până la urmă, comentând recent în dreptul unei fotografii cu cei trei copii ai ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Privesc cu ochii în lacrimi la comorile mele, comoara cea mai mare a plecat de printre noi sus la ceruri pentru odihnă veşnică, dar a rămas în inimile noastre pentru tot restul vietii. Sunt mândră de Irinuţa mea, sa-i dea Domnul sanatate să-şi crească feciorul mare. Mama, lui Costeluş îi doresc să termine studiile şi un drum bun în viaţă!”, a scris Maria Mitachi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si