Dacă vestul cheltuie banii europeni acolo unde au nevoie cetăţenii, în Videle, mai marii oraşului au făcut un parc pe care au dat un milion 200 de mii de euro. Asta în condiţiile în care acolo există un singur spital, 2 şcoli şi o gara insalubră. Parcul îl folosesc acum pentru concerte şi festivaluri culinare.

România lui 2018. La nici 70 de km de Bucureşti, se află Videle.

Într-un oraş european cu aproape 12.000 de locuitori, în toaletă bărbaţilor, unde mirosul este de nesuportat…locuiesc o familie şi un câine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Toaletă rudimentară fără canalizare este, de fapt, o groapă. Echipa Kanal D a reuşit să filmeze doar în toaletă femeilor, căci, în cea alăturată, de peste 4 ani locuieşte în condiţii greu de imaginat Gabriel, omul de serviciu din gara Videle.

În aceste condiţii cumplite, primarul Nicolae Badanoiu evocă planuri măreţe pentru localitatea care a dat un ministru al Apărării, Carmen Dan şi pe al doilea om în stat, premierul Viorica Dancila.

Aici urmează să se contruiască din bani eropeni, un parc bazat pe energie verde.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si