Jurnalistul Răzvan Savaliuc a fost audiat astăzi, urmând ca la audieri să ajungă şi soţia preşedintelui, Carmen Iohannis.

"Probabil mâine va primi citaţie şi va fi audiată (c.n. Carmen Dan) în următoarele zile”, a spus Savaliuc, într-o intervenţie telefonică la Antena3.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Redacţia Lumeajustitiei.ro a depus sesizare penală la DNA împotriva soţilor Klaus şi Carmen Iohannis la începutul lunii mai.

Faptele sesizate sunt abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracţional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro. Plângerea vizează un imobil din centrul Sibiului, în posesia cărora familia Iohannis ar fi intrat începând cu anul 1999, menţionând că de pe urma închirierii unuia dintre acestea ar fi încasat 320.000 euro.

Sursă: antena3.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si