El s-a spânzurat la marginea unui drum, în localitatea Stupinigi, în apropiere de Torino, pe o rută care duce spre castelul Parpaglia.

El locuia împreună cu partenera sa, iar, în seara precedentă sinuciderii, s-a certat cu aceasta, fapt care a provocat reacţia  bărbatului. Nu era pentru prima dată când românul ameninţa că îşi va lua viaţa, dar acum a trecut de la vorbe la fapte.

După cearta avută cu femeia, a părăsit locuinţa, a plecat pe drumul spre Nichelino, iar când a ajuns în dreptul unui parc a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Bărbatul nu a lăsat nici o scrisoare prin care să explice gestul său. Carabinierii au deschis o anchetă, potrivit primelor reconstituiri românul ar fi acţionat dintr-un impuls, pe fondul unei depresii puternice.

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si