Iar acolo, în ciuda faptului că a ajuns la 79 de ani şi că starea lui de sănătate nu este deloc înfloritoare, Arşinel a făcut un show de zile mari pe scenă, făcând un efort care, cu siguranţă, i-a impresionat pe românii care au mers la spectacolele pe care le-a susţinut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Alexandru Arrşinel, într-o formă de zile mari, nu s-a sfiit să depună eforturi cât se poate de serioase pe scena teatrului din Israel şi a părut, de-a lungul celor câteva ore în care a intrat în pielea personajului pe care l-a interpretat că a întinerit. Aşa că, fără să se protejeze vreun moment, a cântat, a dansat şi a coordonat spectacolul pus în scenă de Teatrul Constantin Tănase, reuşind să smulgă aplauzele celor care au fost în sală.


Îmbrăcat la patru ace, Alexandru Arşinel, spun cei care l-au văzut pe scenă, a dovedit că, atunci când joacă într-o piesă, reuşeşte să uite de toate problemele pe care le are, motiv pentru care comediile şi situaţiile pline de umor pe care le interpretează ies perfect şi sunt extrme de bine primite de public.

Alexadru Arşinel a avut un an îngrozitor

Alexadru Arşinel a trecut, în ultimele 12 luni, prin momente cât se poate de dificile. Întâi şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi colega lui de scenă, pe Stela Popescu. La doar câteva zile, o altă amică apropiată de-ale sale şi o actriţă alături de care a jucat în zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus şi ea.


Apoi, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sănătate ale soţiei sale s-au înrăutăţit, iar Alexandru Arşinel a avut nevoie d eo intervenţie chirurgicală la inimă. Cu toate acestea, se pare că actorul care conduce Teatrul Constantin Tănase nu s-a lăsat învins de problemele cu care s-a confruntat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să treacă peste ele.
”Am avut un an foarte greu. Astăzi chiar m-am dus la teatru şi am dat drumul la un CD pe care îl ascult cu mare plăcere… Îmi este foarte greu şi nu ştiu ce să răspund. Ea (soţia lui, n.r.) are un moral ceva mai bun, dar ca stare este la fel, fizic este greu. De foarte multe ori, soţia mea este cea care, contrar unor lovituri pe la spate, este cea care îmi ridică moralul. Mi-a zis că mă aşteaptă până când ajung acum, acasă. A fost ziua ei de Sfânta Maria. I-am umplut casa cu flori, au venit şi copiii şi nepoţii, au fost emoţii mari şi a fost o zi fericită, pentru că a avut toată ziua vizitatori şi telefoane. Este conectată total la ce se întâmplă, singurul lucru este că nu se poate mişca. Nu sunt încercări de recuperare…O face puţin mai sprintenă, să zic aşa, dar nu are rezultate foarte bune… Are profesori de recuperare, mă are şi pe mine în casă, mai mult ca niciodată.
I-am simţit enorm de mult lipsa Stelei Popescu şi nu de puţine ori încurajările ei şi discuţiile pe care le aveam s-au rărit”, a spus Alexandru Arşinel cu aproape două luni în urmă.
 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si