Situaţia cazurilor de infecţie cu stafilococ auriu se agravează pe zi ce trece. Alţi bebeluşi de la Maternitatea Panait Sârbu au fost internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu suspiciune de infecţie.
 
Din ultime informaţii, alţi trei bebeluşi de la Maternitatea Panait Sârbu au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu suspiciune de infecţie cu stafilococ auriu.
 
În prezent, rămân internaţi cu acelaşi diagnostic 14 copii, doi au fost externaţi, fiind în lucru şase probe, anunţă oficialii de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'.
 
La spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti au ajuns mai mulţi copii născuţi la maternitatea Panait Sârbu.
 
"12 bebeluşi au fost depistaţi cu stafilococ auriu meticilino rezistent în diferite culturi", a precizat un comunicat al spitalului transmis miercuri. Două internări au avut loc vineri, potrivit observator.tv.
 
Autor: Andreea Ciobanu 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si