Povestea de dragoste dintre capitanul Nationalei de fotbal a României şi frumoasa Sabrina Macsim are foarte multe elemente de basm, inclusiv o nuntă superbă, găzduită de castelul Forte di Belvedere din Florenţa.

Despre evenimentul anului 2014 se vorbeşte şi acum, foştii colegi şi prietenii lui Vlad Chiriches spunând că a fost, de departe, una dintre cele mai frumoase petreceri la care au participat.

Vlad Chiriches, din nou tătic. Fotbalistul este în al nouălea cer.

Delia, Ştefan Stan şi Adi de la Vâlcea au susţinut reprezentaţii de senzaţie, iar ţinutele doamnelor au fost demne de un eveniment regal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei bine, un alt capitol memorabil al poveştii de iubire a celor doi tineri a fost apariţia în vieţile lor a primului copil, Marc, un băieţel adorabil care are astăzi doi ani.

Micuţul Marc va avea un frăţior

Iar acum vă spunem, în exclusivitate, că Sabrina si Vlad Chiricheş sunt copleşiţi, din nou, de emoţii unice, "barza" hotărându-se să-i viziteze încă o dată.

Protagonista noastră este însărcinată în luna a cincea, iar jucătorul lui SSC Napoli este în al nouălea cer. Fericiţii părinţi au aflat, recent, că micuţul Marc va avea un frăţior pe care abia aşteaptă să-l cunoască.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si